Comenzi si intrebari:0740 55 66 89

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a paginii de comenzi online

Generalitati:

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii:

Societatea care detine si administreaza site-ul www.karla-artizanal.ro, este SC KARL CONFIT SRL, denumita in continuare Proprietar.

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.karla-artizanal.ro, este denumita Client.

Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.karla-artizanal.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului www.karla-artizanal.ro este a Proprietarului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Fotografiile si datele din acest site pot si folosite doar cu acordul Proprietarului.

Proprietarul este producator si distribuitor al marcilor prezente in site-ul www.karla-artizanal.ro. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri cu privire la o marca sau un produs anume, clientul se poate adresa Proprietarului sau reprezentantilor lui la numarul de telefon 0740 556 606.

Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Termene de livrare si conditii de plata:

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra in mod normal se incadreaza intre 24 si 48 de ore, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului www.karla-artizanal.ro . In conditii speciale sau in cazuri exceptionale, societatea noastra isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare.

Pretul final al produselor (inclusiv TVA) este cel afisat. Taxele de curierat si manipulare sunt calculate pe site la finalizarea comenzii, si difera in functie de greutatea coletului si distanta dintre depozitul firmei de curierat si adresa de livrare.

Plata se va face fie in numerar, la primirea coletului. Puteti sa faceti si plata online cu cardul direct pe site, la lansarea comenzii.

Confirmarea si denuntarea comenzii:

Proprietarul are obligatia confirmarii comenzii la adresa de e-mail sau la numarul de telefon indicate de client.

Clientul are dreptul returnarii produselor in stare intacta (borcan sigilat) in termen de 10 zile de la receptionarea comenzii, cu suportarea taxelor integrale de manipulare si expediere colet.

Declinarea responsabilitatii:

In cazul deteriorarii pe timpul transportului a produselor comandate, curierul este direct responsabil de plata despagubirilor, in cuantum egal valorii produselor facturate.

Garantia produselor:

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.karla-artizanal.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

Frauda:

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.karla-artizanal.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.karla-artizanal.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest lucru.

Litigii:

Orice litigiu aparut intre Client si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de pe raza judetului Ilfov.